Specialmeny

3 portioner:
Vitlökssalsa:
(Förbered minst 2 timmar innan servering.)
2 finhackade vitlöksklyftor
10 förvällda finhackade mandlar
2 smulade rostemackor
1,5 dl olivolja
2 tsk citronsaft
3 msk hett vatten
Salt och peppar.
Blanda ovanstående ingredienser väl och ställ in det i kylen i minst 2 timmar innan den ska ätas. Serveras till grönsaker eller kött.
Zucchinistavar:
1 zucchini
0,5 dl mjöl
salt, peppar
citronsaft
olivolja till stekning
Skär sköljd zucchini i tunna stavar och låt dem stekas upp i stekpanna som är ordentligt smord med olivolja. Strö mjöl ovanpå zucchinin och stek dem gyllenbruna. Salta och peppra dem och droppa eventuellt lite citronsaft ovanpå.
Salsabönris
4 portioner:
1 gul lök
Go green barbeque salsa
1/2 - 1 tsk mald spiskummin
2 tsk citronsaft
4 naanbröd/pitabröd
4 dl okokt ris kokas upp i 3,5 dl vatten.
Hacka löken och stek upp den i olivoljan. Rör ner ett paket Go Greens barbeque salsa och blanda ner det kokta riset. Krydda med spiskummin, salt och peppar. Droppa citronsaften över och servera antingen i pitabröd eller med naanbröd vid sidan om