Tacocrépes

Pannkakor:
6 stycken:
3 dl mjöl
6 dl mjölk
3 ägg
Vispa smeten och stek upp i margarin. Låt översidan bli helt torr och vänd sedan pannkakan och låt den få fin färg på andra sidan också.

Köttfärsfyllning:
500 g blandfärs
1/2 purjolök, hackad
1 msk hackad ingefära
4 tsk hoisinsås (Ja jag gillar hoisinsås, använder det flitigt)
1hackad liten röd chili
2 msk soja
1/2 hackad röd paprika
1 liten burk majs
1 paket tacokrydda
Lagrad ost att lägga på crépesen
Salt
Stek upp köttet i lite fett och blanda ner alla ingredienser. Lägg fyllningen på pannkakorna och rulla ihop dem. Skiva lite god ost ovanpå. Sätt in rullarna i 250 grader ca 15 minuter. Servera. Gärna med en grönsallad till.

Tips:
Om du har någon som inte klarar äta för stark mat så dela upp köttet och lägg ej i chili i den ena kötthalvan. De crépesen som har tandpetare istuckna på bilden är de som jag inte har stark chili i. Sonens mage tar stryk av stark mat. Markera gärna mat med tandpetare. Lätt att ta bort och skadar inte maten!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0