Kebabrulle


Detta behöver du:
Libabröd, så många ni äter
Kebabkött,( Willy´s säljer färdigkryddad och strimlad i köttdisken)Man brukar räkna ca 100 g kött per person.
Mozzarellaost
Champinjoner
Cocktailtomater röda och gula
Gurka
Gul lök
Salladshuvud
Tzazikisås (Jag köper färdig men blandar i en 1-2 tsk senap, 1-2 vitlöksklyftor, salt och peppar)
Sätt ugnen på 150 grader. Lägg libabröden i aluminiumfolie, se till att täcka dem ordentligt för annars blir de spröda och hårda i ugnen. Ha bröden i ugnen tills att grönsakerna är färdiga och köttet klart. Stek upp köttet i lite olja i en vanlig stekpanna. Hacka grönsakerna och blanda möjligen i lite extra i tzazikisåsen.
Lägg på kött, grönsaker och sås så som bilden visar på ett bröd. Rulla ihop och servera direkt. Akta så att inte allt rinner ut underifrån när du äter :)
Personligt tips:
Det går utmärkt att använda tacobröd också om du tycker bättre om de eller inte hittar Libabröden. (Willy´s har libabröd)
Familjens åsikt om maträtten:
Vi gillade allihopa maten. Gick jättefort att göra och maten är relativt nyttig.
Kommentarer
Trackback