Tagliatelle med köttfärsspenat

image241
Koka upp vattnet till pastan. Följ anvisningarna på ditt pastapaket gällande mängd och koktid.
Stek upp malet kött på ganska hög värme i lite olivolja. Hacka en lök och tillsätt löken och önskad mängd spenat i köttfärsen. Krydda med salt, peppar eller pepparmix, chilipulver. När köttet inte längre är rosa, alltså genomstekt, så häll i en till två dl krossade tomater och 1 dl matlagningsgrädde. Låt det puttra en stund.
Garnera med hackad rå lök och små tomatbitar.

Kommentarer
Postat av: Miriam

MUMS, ser riktigt gott ut!

2008-02-10 @ 13:35:05
URL: http://wedgeheel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0