Kummelfilé med spenat, mozzarella och tagliatelle!

3-4 personer:
500-600 g kummelfilé
1 paket mozzarella
ca 10 stycken spenatbollar, frusna
oregano
vitlöksolja
salt, peppar
majskolvar
tagliatelle
Smörj en ugnsform med vitlöksolja. Lägg i fisken. Salta och peppra den rikligt. Lägg på mycket oregano. Skiva mozzarellan och lägg den ovanpå fisken. Droppa lite vitlöksolja över fisken och mozzarellan. Lägg några spenatbollar vid sidorna i formen. Sätt ugnen på 175 grader och låt fisken stå inne i mitten av ugnen tills att mozzarellan börjat få färg. Det tar ca 20 - 25 minuter i ugnen. Koka majskolvar. ca 8 minuter. Koka tagliatelle enligt anvisningar på paketet. Servera maten och ha gärna lite smör och salt på dina majskolvar!
Personligt tips:
Ha gärna lite vitlöksolja i tagliatellen.
Familjens åsikt om maträtten:
Alla tyckte att det var jättegott och min mening är att det var väldigt lättlagat.
Morgondagens maträtt:
Bulgur med kotletter och bönor.
Kommentarer
Trackback