Taglioline á la tomatgorgonzola

image233
2 personer:
250 g taglioline al barolopasta (Köpte den på Lidl. Det är durumvetepasta med rödvin i.)

1 burk pastasås (tomatsås)
1 påse gorgonzolasås (2,5 dl mjölk)
Körsbärstomater
parmesanost
10 cm purjolök
Koka upp pastan i rikligt med vatten 4-5 minuter. skiva purjolöken och fräs upp den i lite olivolja i en liten kastrull. Häll ner pastasåsen. Ta fram en ny kastrull och vispa ner gorgonzolapulvert i mjölken. Koka upp. Låt den koka under omröring några minuter. Skär några körsbärstomater och skär parmesanosten i fina små skivor.
Lägg pastan på en tallrik. Lägg några stora skedar tomatsås ovanpå. Lägg parmesanost på. Tomaterna och sist så droppar du över lite gorgonzolasås! MUMS!

Familjens åsikt om maträtten:
"Supergott" Adams kommentar. "Skulle vilja ha haft lite mer salt eller någon skinka till" Thomas kommentar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0