Griskött i sötsur sås med ris och sockerärtor


(Jag vet bilden blev dålig)

2 grishalskotletter
1 paket Sockerärtor
1 glasburk Uncle Ben´s Sweet and sour
Salt
Pepparmix
Oregano
Koka ris för två personer. I detta fallet använde jag riskokare. Skär köttet i små bitar. Rensa det från fett och ben.
Fräs upp sockerärtorna i lite olivolja och salta, peppra och strö på lite oregano. Lägg sedan antingen sockerärtorna åt sidan medan du steker upp köttet eller behåll dem på svag värme.
Du kan med fördel använda samma stekpanna till köttet som du hade till sockerärtorna. Då har du kvar lite från kryddningen i pannan som du kan ha på köttet. Salta och peppra köttet lite och låt det bli genomstekt. Häll på Uncle Ben´s såsen och låt det bli varmt. Färdigt! Snabbt. Smidigt och gott.

Garnering:
1 physalis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0