Kryddig kycklingpasta med cocktailinslag??


2 st kycklingfiléer
1 stor scharlottenlök
ca 10 st cocktailtomater
1-1,5 dl matlagningsgrädde
Några skivor vattenmelon
1 tsk chilisalt (Ica Maxi)
1 tsk Limepeppar (Ica Maxi)
1 tsk kibbykrydda
ca 6 st krossade sichuanpepparkorn
Salt efter behov
Olivolja till stekning och lite till pastan

Tagliatellepasta till 2 personer

Koka upp vattnet till pastan. Stek upp kycklingfiléerna, skurna i mindre bitar, i olivolja. Stek tills köttet är genomstekt och har lite brun färg. Krydda köttet med alla kryddor. Låt det fräsa en stund och hacka ca 6 cocktailtomater och hacka löken under tiden om du inte redan gjort det d.v.s. (Somliga är ju snabbare än andra :) Blanda ner löken och tomaterna i köttet och fräs tills att tomaterna börjar mosa sig. Häll till sist i matlagningsgrädden. Smaka av med salt och eventuellt mer grädde om du inte vill ha det för starkt.
Garnera med cocktailtomater och vattenmelonskivor.

Kommentarer
Postat av: Ewa Turre

Hej Andrea



Detta verkar enkel och supergott. Men vad är det för konstiga kryddor? Har aldrig hört talas om dem!



Kram

Mamma

2009-01-01 @ 18:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0