Ris, kycklingfilé och tikka masalasås.

image166
Kycklingfilé med tikka masalasås:
100 gram kött per person.
Uncle Ben´s Tikka Masalasås på burk
Stek upp kycklingfilé i små bitar i en klick smör. Häll i en burk sås. Krydda lite extra med salt och peppar. (om ni vill alltså :)) Servera med ris.

Grönsaker:
Gurka
Lök
majskorn
tomat

Personligt tips:
Jag använde mig utav gårdagens tacogrönsaker som blev över. När man sparar grönsaker i kylen så var noga med att inte blanda tomaten med de andra grönsakerna. Tomater blir vattniga när de är uppskurna och detta medför att de andra grönsakerna blir sumpiga utav vätskan.

Familjens åsikt om maträtten:
Inget konstigt alls. Maten var god och enkelt fixad! Praktiskt om man inte har så mycket tid eller ork att stå och laga en big fancy dinner!

Morgondagens maträtt:
Fisk med frasigt täcke och kokt potatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0