TAGLIATELLE MED GORGONZOLAOST OCH SKINKA

image191
Gorgonzolaostsås med skinka:
3 personer:
200 g gorgonzola
200 g skinka
1 paket matlagningsgrädde
svartpeppar
Fräs lite skinka i en kastrull i en klick olja. Häll ner grädden och smula i hela osten. Var noga med att röra runt så att det inte bränns vid i bottnen.  Låt osten smälta helt. Peppra och smaka av.
Servera med nykokt tagliatelle.

Garnering:
salladslök

Personligt tips:
Smaka ostsåsen varje minut, helst flera gånger i rad! För den är god!!!!!! :D Smaka smaka smaka!!!!!

Familjens åsikt om maträtten:
Helt suveränt gott! Inga klagomål bara glada miner och önskan om fler portioner!

Morgondagens maträtt:
Vi är bortbjudna på julbord imorgon på skytten!! Så inget recept imorgon. Återkommer på måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0