TAGLIATELLE MED GORGONZOLAOST OCH SKINKA

Gorgonzolaostsås med skinka:
3 personer:
200 g gorgonzola
200 g skinka
1 paket matlagningsgrädde
svartpeppar
Fräs lite skinka i en kastrull i en klick olja. Häll ner grädden och smula i hela osten. Var noga med att röra runt så att det inte bränns vid i bottnen. Låt osten smälta helt. Peppra och smaka av.
Servera med nykokt tagliatelle.
Garnering:
salladslök
Personligt tips:
Smaka ostsåsen varje minut, helst flera gånger i rad! För den är god!!!!!! :D Smaka smaka smaka!!!!!
Familjens åsikt om maträtten:
Helt suveränt gott! Inga klagomål bara glada miner och önskan om fler portioner!
Morgondagens maträtt:
Vi är bortbjudna på julbord imorgon på skytten!! Så inget recept imorgon. Återkommer på måndag!
Kommentarer
Trackback